Varför är där aldrig några snygga tjejer på möhipporna?



Jo, jag har en teori. En teori som inte på långa vägar är vetenskapligt bevisad, men jag räknar trots allt kallt med att den inom kort kommer att presenteras i Vetenskapens Värld i SVT eller motsvarande forum i någon annan tv-kanal. Jag kastar helt enkelt ut en liten tes, sen är det såklart upp till er att eventuellt känna igen fenomenet. Undertecknad räknar också kallt med att inga tjejer kommer att ansluta till ”rörelsen”.


Men för att inte helt uteslutas ur det täckta könets sällskap, poängterar jag att det finns ingen regel utan undantag.


Nu till ämnet.

Jag har under årens lopp (och det är ett någerlunda långt lopp, så här långt), lagt märke till att de möhippor som ganska ofta invaderar gator och torg i samband med vårens entré och stadens uteserveringar sträcker på sina dukar och öppnar sina ölkranar utomhus, endast tycks innehålla fula tjejer?! Eller som en av Robert Gustavssons karaktärer i Torsk på Talinn, hade uttryckt det, ”andrasorteringen” och ”skadat gods”.


Likt små hjorder av vilsna gnuer, hoppar de nervöst fram och tillbaka mellan restaurangerna. Den fysiska likheten med gnuer handlar dock mer om hur de rör sig än hur de ser ut. För några gnuer är de absolut inte. Nä, de saknar gnuernas vackra profil, långa slanka ben och smäckra lekamen. De flesta möhippetjejer verkar mer vilja efterlikna våta pudeltikar. Våta pudeltikar med alldeles för mycket make-up dessutom. Den enda som skiljer sig från de övriga pudlarna är förstås den påstådda bruden. Ja, lägg märke till att jag skriver påstådda. Det är nämligen här min teori tar sin början.


Denna så kallat blivande brud ser oftast ut som en korsning mellan en påskkyckling och en halvt uppäten valross. Självklart är det hon som bestämmer hur och åt vilket håll hjorden ska styra och där går hon med gul kycklingdräkt, prinsesstiara i plast  och med en låda skräp från Buttricks på magen. Sen har hon, för min tes den så viktiga skylten på magen där man klart och tydligt kan läsa texten; ”Kyssar 5:-”.  Jodå, här kan vi andra få chansen att kyssa denna skräcködla för den nästan obefintliga summan av fem svenska kronor. En summa som för övrigt inte ändrats sedan 1978. Är det inte märkligt? Mjölken, bensinen, ja, vad har inte blivit dyrare sedan 1978? Jo, möhippekyssarna! Det är nämligen oerhört känsligt att höja priset eftersom att leverantören är enormt beroende av dessa och kan inte på något sätt riskera att dessa utebliver som protest från konsumenten.


Varför är de då så beroende av dessa kyssar? Enkelt. Dessa möhippor ÄR inga riktiga möhippor, utan fabricerade sådana. Det är helt enkelt ett gäng fula tjejer som tack vare den totala frånvaron av just hångel, känt sig tvungna att på detta sätt, i alla fall några gånger om året, få känna av en riktig mulning. De turas helt enkelt om att vara ”bruden”.  De kan köra detta koncept ett par gånger om året och bara loopa ”bruden”. För vem känner igen tjejerna i en möhippa? Killarna som köper deras kyssar gör det i alla fall absolut inte. Pengarna som de tjänar in, går helt enkelt till rekvisita såsom; Jättenappar, kondomer, plasttiaror och annat krimskrams. Sen händer det faktiskt, tro det eller ej, att en eller två av dessa ”gnuer” likt de riktiga afrikanska gnuerna får offra* (under-)livet för något ungt (bar-)lejon** under kvällen.


I övrigt brukar tjejerna vakna upp dagen efter hemma hos varandra, rejält bakis. Själva fullt okyssta är de i alla fall nöjda med att ”bruden” har sålt kyssar för 115:-. Redan till frukosten börjar de planera inför nästa hippa. Vems tur är det? Gick något sönder igår? Behöver vi byta ut dessa kondomer som vi köpte 1997, etc, etc.


Säg vad ni vill, men jag är övertygad…tills den dagen min sambo står där i gul kycklingdräkt med en jättenapp runt halsen och….skylten….SKYLTEN! NEJ INTE SKYLTEEEEEEEN!!!!!!


*Tänk bara på det gamla afrikanska ordspråket;

”Man kan visst älska med en gnu. Inte efter sex Jäger, men efter sju.”


**Dessa ”Lejon” är huvudsakligen ”gnuernas” manliga motsvarighet; It-nördarna. Ni vet de med rejält urtvättade pikéer från Dressman. Ännu mer urtvättade chinos från samma Dressman och med svarta lågskor med gummisula från Skopunkten. Många gånger extrautrustade med knölig ryggsäck från Fjällräven.


Mer om dessa lite längre fram, men när vi ändå är inne på ämnet hus- och andra djur.

Han smekte henne varsamt över bröstvårtorna. Då bet en av hennes valpar honom i handen.

Lev väl!


Kommentarer
Postat av: Rolf N K

hahahah Så jäkla sant påstånde :)) Skadat gods.. underbart..

2010-04-19 @ 11:49:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0