Celebrity Name Twisting!



VARNING! Leken som presenteras i texten nedan är starkt beroendeframkallande. Känner ni att ni lägger mer tid på att komma på sk. Twistings än att jobba, umgås med familjen eller läsa min blogg, bör ni omgående uppsöka samtalsterapeut .


Jaha, då var det dags att presentera Celebrity Name Twisting (CNT) för omvärlden (mina tre läsare) i hopp om att den sprider sig likt pollen för vinden.


Historik

CNT uppfanns av min storebror Mikael på en av hans resor runt jordklotet i mitten av 90-talet. Detta var helt enkelt ett sätt att få tiden att gå på de långtråkiga flygningarna. Eftersom min bror till yrket sysslar med tennis, var de första ”twistarna” många gånger relaterade till kända tennisspelare, men då och då även kändisar från andra sporter. Gärna golf och fotboll. Mikael presenterade leken för mig en härlig sommarkväll på Lilla Torg i Malmö och sen dess håller vi på varje gång vi träffas. Mikael ska ha all cred av att ha hittat på själva leken, men namnet Celebrity Name Twisting har undertecknad kommit på. Observera att namnet ligger på remiss för namnskydd. Så Fuck off om ni tänker sno det!


Egentligen krävs inga längre förklaringar för att få er att sätta igång med CNT, utan det enklaste är faktiskt om jag ger er några exempel. Eller några klassiker som vi säger i branschen. Det bör också förtydligas att CNT är en lek och inte ett spel. Man kan inte vinna poäng utan endast respekt och kärlek från sina vänner om man är kreativ och har en viss fallenhet för ordvitsar. Leken lämpar sig bäst om man är två personer eller fler. Skulle man mot förmodan spela med sig själv, händer det som oftast händer när man talar med sig själv. Folk i ens omgivning, höjer på ena ögonbrynet och tänker; Vilken byfåne! Man kan leka överallt och det har visat sig att i vissa sammanhang lämpar den sig utmärkt. Som tex på herr/dammiddagar, restaurangbesök eller när man väntar på den långsamme bartendern i baren som bara serverar snygga tjejer och hellre tar rökpaus än serverar dig trots att du lägger ut 45 ggr mer pengar på drinkar än vad ovanstående tjejer gör. Fy fan!


Det finns dock situationer då man bör undvika att ”twista”. Dessa är; under pågående samlag*, i samtal med trafikpoliser**, under pågående rotfyllning***. *Din partner vill eventuellt att du fokuserar på henne/honom. **Din polis vill eventuellt (absolut) att du fokuserar på henne/honom. ***Din tandläkare vill att du håller käften.


Ok, nu till några av de utlovade klassikerna, så ni kan få klart för er vad för jävla lek det är jag tjatar om.


Exempel 1.

Person 1: -Vad heter de tre kända svenska tennisbröderna?

Person 2: -?

Person 1: - Game, Set och Match Wilander!


Exempel 2.

Person 1: - Vad heter Agassis bror?

Person 2: - ?

Person 1: - Den andre Agassi!


Exempel 3.

Person 1: - Vilken tennisspelare snöt sig i sidbytet?

Person 2: -?

Person 1: - Snoris Becker!


4:e och sista exemplet.

Person 1: - Vad heter världens tröttaste golfspelare?

Person 2: -?

Person 1: -Gäspar Parnevik!


Ja, och så där fortsätter det. Dessa var några av de som dök upp först och självklart finns det hundratals mycket bättre och kanske mer aktuell på lager, men de sparar jag. Glöm bara inte att CNT är starkt beroendeframkallande och kan skapa kaos. Som tex när en av Sveriges mest kända möbeldesigner, ignorerade sin varmrätt på den kända japanska malmökrogen Isakaya Koi för några år sedan, för att helt och hållet dedikera sig åt att komma på nya ”twistings” under kvällen. Hans flickvän var väldigt irriterad, tills vi sög in henne i leken också. De fick slänga ut oss vid stängningsdags!


Ok, en sista innan jag lämnar över leken till er att leka.


- Hemma hos vilken amerikansk filmstjärna, serveras endast kaffe?

-?

- Nick Noll te!


Have fun och tycker ni leken suger……don´t blame me, blame yourselves!

 


Kommentarer
Postat av: Geografi

Fråga: Hur många huvudstäder har Kanada?

Svar: Åtta-va´?

2010-04-14 @ 12:51:08
Postat av: Geografi igen

Fråga: I vilket land är kunskapen lägst?

Svar: Kan-nada..

2010-04-14 @ 12:58:55
Postat av: Masse

You go Girl!

2010-04-14 @ 13:29:43
Postat av: per

-Har Du hôrt att den halvkânde Svenske fotografen pâ ett beundransvârt sâtt kommit ôver sitt djupa spelberoende ?

-Vem?

- Bingo ald Rimer...



2010-04-28 @ 02:02:15
Postat av: per

Efter alla skriverier och skandaler inom Katolska kyrkan ryktas det att representanter frân Vatikanen i hemlighet hâllt môte i nâgon stans i Ôresund trakten

- Vem och Var?

- Pâ ven....

2010-04-28 @ 02:31:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0