Hackers go to Hell!IT-nörd eller IT-störd?

 

Jaha, då ska jag hoppa på ytterligare en gruppering i samhället som inte kan försvara sig. Men tänk på att mina åsikter och teorier inte på något sätt är vetenskapliga. De är ju knappt skapliga. De är i alla fall högst personliga, men har ni klagomål så håll dem inom er likt en isländsk vulkan som INTE bestämt sig för att jävlas med flygtrafiken.


Gruppen som jag ska häckla idag, är som ni redan har förstått, IT-nördar. Vad gör de för gott egentligen? De försöker få oss att tro att de tillför något genom sin expertis och sina jönsiga kunskaper om datorer och tillhörande trams. Jag tänkte inleda genom att helt enkelt beskriva en IT-nörd genom hans (jag skriver hans för enkelhetens skull eftersom att antalet kvinnliga IT-nördar utgör ca.1.7% av den totala IT-populationen, globalt sett) klädsel, kroppsliga lekamen samt personlighet.


Klädsel.
En klassisk IT-nörd är ju egentligen ointresserad av kläder i allmänhet och mode i synnerhet. Därför är det inte helt ovanligt att han sitter naken vid datorskärmen, när han är hemma i sin ensamhet. Detta är egentligen inte något sexuellt, utan handlar alltså om att han inte gillar att klä sig. Förvisso kan han med jämna mellanrum (varannan timme) sätta sig vid datorn för att ”undersöka sin kropp”, men det är ju inte enbart IT-nördar som gör så. I de fall som IT-nörden nyttjar sin dator för att ”möta våren”, är det att betrakta som den enda egentliga motion han tillgodoser sig.


Nå, hur ser man på en person om han tillhör IT-släktet? Vi börjar uppifrån med en kraftigt urtvättad pikétröja från Dressman. I de fall som han inte bor hemma hos sin mamma, är tröjan inte urtvättad, utan utsliten. I bägge fallen, härstammar den från ett ”Tag 3, betala för 2”-erbjudande från Dressman.


Pikétröjan möts någonstans strax över naveln av ett par rejält skrynkliga bleka chinos, även dessa från tidigare nämnda norska klädkedja. Relationen tvätt eller utnött är densamma som det var för tröjan. Mor = Urtvättad. Bor själv = Ur-äcklig.


Byxorna, som givetvis ter sig för korta, för att användaren tvunget vill ha linningen så nära armhålorna som möjligt, är egentligen perfekta i längd. Då de nu dragits upp så högt så att man kan se om testiklarna har fallit ner i säcken eller ej, skönjer man ett par vita tubsockor med en röd och en blå rand. Behöver jag berätta var dessa sportsockor är inköpta? Har testiklarna ramlat ner som de ska, kan man ge sig fan på att de ångrar sig nu. Är det nu så att vår IT-nörd tänkt ge sig ut i den farliga världen utanför pojkrummet, glider han helst ner i ett par svarta fotriktiga lågskor med kraftig gummisula. Dessa är tänkta att räcka ett mansliv och någon tanke på att inhandla skokräm, finns absolut inte. Den hemmaboende nörden, kan dock få sina putsade av kära mor, någon gång om året, när det ska firas födelsedag hos någon äldre släkting eller granne.


Några accessoarer förutom en 300 liters Fjällrävenryggsäck fylld till bredden av PC-prylar och Jolt Cola*, är svåra att finna hos den genomsnittlige IT-nörden. Ibland blir de dock lite tokiga och fulla i fan och får för sig att ta på sig en bandana** vid helt fel tillfällen. Som t.ex vid begravningar, bröllop och andra subtilare tillställningar. Glasögon räknas i deras fall som en kroppsdel.


IT-kroppen.
Hm, Gudarna ska veta att det är med blandade känslor jag visualiserar en naken IT-nörd, men vad gör jag inte för er, mina kära läsare? Även här, börjar vi från toppen.


En rufsigt, illaluktande lätt fuktig, på gränsen till möglig frisyr, med en distinkt doft (stank) av cigarettrök och Jolt-rap. Usch! Hyn liknar huvudsakligen den man finner hos tre veckor gamla kultingar. Hårlös, blek med rosa accent vid kinder och skinkor. Jag hörde talas om en som var så blek att han en gång misstogs för ett badlakan och blev ihopvikt och nerlagd i en killes strandväska.

En nörds mamma, bäddar med svarta lakan, bara för att veta om han gått och lagt sig eller ej. Vi fortsätter. Sluttande armar som når ner till händer vars alldeles för långa naglar har samma färg som äpplemos. Från halsen och neråt möts vi i fallande skala, och jag lovar den är fallande, av två sk. ”bitchtits”***, en mage som påminner mest om den hos ett Vietnamesiskt hängbuksvin. Dock utan det svarta muskiga håret. Hår är däremot det vi möts av härnäst. Hår och obeskrivligt mycket hår. STOPP! Fantasi eller inte, så går vi vidare innan jag vomerar.


Ja, vad fan skriver man om IT-nördens utsvängda koben och hans utåtpekande fötter? Även dessa prydda med för långa, gula naglar. Nä, nu måste jag snabbt avsluta det här.


Personligheten.
En IT-nörds personlighet påminner mest om den hos en kaxig kalkons. De studsar och tror de är något, men man inser snabbt att de är ofarliga, stryper dem och öser in dem i en ugn som håller ca. 225 grader. Glöm inte att ösa dem en gång i halvtimmen för saftigast resultat. Bon Appetit!


IT-nörden glider många gånger omkring på ett kontor och tror han äger alla likt trälar. Detta för att han har ”makten”. Eller alla tror att han har makten att förstöra deras liv genom att plantera buggar i deras jobbdator. Nog fan kommer IT-killen på jobbet till din dator för att fixa ett fel och adderar två? Va, varför är annars hans närvaro berättigad? Fixa fel, snabbt! Sen sitter han där i din stol och fnyser. Varje gång du subtilt frågar om något, rullas hans ögon in i huvudet och du får en suck till svars. Är det klokt att en kille som är så kaxig på dagtid, aldrig har tilltalat en levande kvinna ute på krogen? Flickvän har han, men hon består av 100% latex och går under namnet "Sjömansbrud" i Hustlers postorderkatalog. Dessutom är han osedvanligt tuff på kontoret, med tanke på att han har två riktiga vänner IRL. Sin mormor och en lanarpolare i Indien.

Sen undrar jag hur fan det kommer sig att dessa små svin som tycker de är så jävla duktiga, inte kan instruera någon ens behjälpligt? De går rakt in på punkt tre, när de beskriver vad man ska göra. Aldrig 1, 2, 3. Nä, direkt på punkt 3. Varför? Jo, för att punkt 1 och 2 är ju så jävla basala att tom hans mormor kan dem och vi är alldeles för fega för att erkänna att hans mormor vet mer än oss själva och vi är tillbaka på ruta ett.


-Datasupporten tack!


*Jolt Cola = En legendarisk coladryck som sägs innehålla tillräckligt med koffein för att hålla alla i Jönköping vakna i tre dygn. En i vanliga fall rätt trött stad.


**Bandana = En scarfs som gör sig bäst på Axl Rose- eller Eddie Van Halentypen. Helt enkelt en mönstrad snusnäsduk som glamrockare gärna knyter över pannan när hårfästet är på väg att pensionera sig.


***Bitchtits = Utstående bröstvårtor likt de som tydligen muskelbyggare som knaprar ryssfemmor, har en tendens att få. Ser ut som de första brösten en flicka vaknar upp och skräckslaget tittar ner på i början av sin pubertet. Påminner även om de på en dräktig dalmatinertik.


 Förresten! Med tanke på kvällens fotbollsmatch. Hur mycket Zlatan än vinner, har han bara en Seger.


Kommentarer
Postat av: ChiSS

Trots att jag är IT-nörd så anser jag att jag lyckades ducka denna välriktade smocka med hästlängder. Kanske jag har så dålig självuppfattning så att jag eg. inte duckade alls utan med stort mod mötte smockan med öppna ögon och mjuk näsa. :-DFortsätt skriva bra!

Ha det gott så ses vi om inget annat i juli.

//ChiSSeman

2010-05-06 @ 16:09:14
Postat av: Bella

Asgarv!!! Du är bäst - helt enkelt bäst ;))

2010-09-08 @ 13:21:44
URL: http://daniellaibis.com
Postat av: Mats

Haha, tack Bella, det var snällt!Den var gammal, men en av dem jag är mest glad över. En sån där dag när man har många demoner i sig. ; )

2010-09-08 @ 13:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0