Död åt buktalare!

Godmiddag underbara människor!

Vad är en snuskgubbe? Jo, inget annat än en snuskkärring i en manskropp! Varför skriker inte de rabiata rödstrumporna när Hollywoodfruarna slickar i sig rosa champagne ur unga manliga modellers navlar??

Vi har en klassisk bild på hur medelålders män slickar sig runt munnen så fort de får se unga vackra kroppar, men nog fan är kvinnor precis likadana? Nä, för vi har olika regler verkar det som? När de upprörda feministerna skriker åt män som exploaterar kvinnor, är det helt legitimt. När sen samma kvinnor fnissar när Hollywoodfruarna ägnar sig åt sina kärringlekar, då är det plötsligt rumsrent.När företagen sätter upp stora billboards på unga tjejer i bikini, då rämnar marken av tjejer i konstiga frisyrer, stora glasögon, gamla gula manschesterbarnvagnar från Brio och tekoppar stora som wokpannor, medans det är rätt lugnt på deras front när Fredrik Ljungberg visar sin brasilianska vaxning i Calvin Kleins underklädesreklam.

Jag har varit på en del fotograferingar med unga tjejmodeller och det känns inte riktigt som att de exploateras faktiskt. Det är snarare så att det sitter uppdragsgivare där alldeles vita i ansiktet och lite lätt darrandes på överläppen för att modellerna tar så mycket betalt. Kolla in modellernas bankkonton, så tror jag vi får slut på exploateringstjafset.

Nä, nu börjar texten bli för seriös och denna debatten är alltför komplex för att den ska få plats i mina lilla blogg.

Så, nu till de riktiga svinen. Denna gången handlar det faktiskt mest om gubbar. För vem har missat snyggingarna längs de Thailändska stränderna? Tyska, svenska och engelska luftskepp vars resväska är till hälften fylld med Speedos i grälla färger, samtliga i storlek extra small.De smyger runt bland de torkade palmbladen i jakt efter ungt hängmörat kött. Hängmörat? Whatever.

Det är sällan i dagsljus som de slår ner på sina byten, men det är under dessa ljusa timmar som de går runt i sina tyglappar och paraplydrinkar och frustande längtar efter mörkrets inbrott. Spanar likt rovdjur efter byten.

När sen timmarna strax innan tolvslaget infinner sig, har de gasfyllda gamla gubbarna, hunnit upp på sina hotellrum för att snabbt byta om till skarpt färgade bomullsbyxor och hawaiiskjorta. Accessoarer såsom guldklocka och sedelbunt är ett måste. Guldet lockar till sig de små.

Sen sitter de där med en liten pojke eller flicka i knät och ser ut som nån jävla buktalare. Spriten flödar och potenspillerna skramlar i byxfickan. Alla skrattar utom de små barnen. Deras ansikten ler förvisso, men deras ögon gråter.

Tyvärr styr såklart pengarna i vanlig ordning i dessa fattiga länder. Man vågar inte göra någonting åt dessa avskum. I annat fall skulle man väl bara fösa ut dem över en klippkant eller föda dem till Bengaliska tigrar? Eller bränna dem över Bengaliska eldar? Vad som helst bara det är Bengaliskt. 

Normalt brukar jag försvara de flesta galningar med att de har kemiska substanser som sprutar ut i hjärnan eller helt enkelt ett kromosomfel, men i dessa gamla gubbars fall önskar jag bara en överdos av whisky och Viagra och en snabb begravning bakom hotellet. Pang Bom!

Det finns ju såklart snuskgubbar light också här hemma, men dom tycker jag vi lämnar i fred. Ni vet de som bara tittar lite under lugg på Gina Tricotreklamen och sen sköter sitt. Ni har sett dom på krogarna när de försöker bjuda unga tjejer på drinkar i baren men får mest deras hår i ansiktet när de vänder sig om så snabbt att gubben tror sig vara med i en inspelning av Matrix.

Tänk på att det finns inga människor vars "Bäst före datum", har passerat, bara att man som människa måste lära sig att acklimatisera sig till nutiden. Anpassa sig till miljön och inte försöka bjuda ut sin gamla lumparkompis dotter på middag, bara för att få lära känna hennes dotter.

Personligen tycker jag att man inte ska ha en partner som är mer än 12 år yngre. Varför jag tycker det, får ni själv räkna ut.

Ses imorgon!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0