Glädjetåget!Nämen! Hej, det var längesen!

Hoppas ni mår bra mina smultron på tråd?

Jag kan inte hålla mig, nu måste jag bara berätta vad jag tycker om människor!

Jag HATAR människor! Nä, inte alla såklart, men de flesta som söker sig till platser som tex nöjesparker, tivolin, äventyrsbad, campingplatser, livsmedelsaffärer, kontor, restauranger, bilgarage, fotbollsmatcher, shoppincentrum, biografer och torg.

Lite sådär spontant bestämde vi oss för att sticka iväg till Furuviksparken utanför Gävle. Ovanpå detta lilla beslut, valde vi det lite "crazy" alternativet att bo över i en gammal tågvagn. Närmre bestämt en gammal sovkupé från den gamla klassiska "Orientexpressen". Ni som är någerlunda allmänbildade, kan bl a koppla ihop detta tåg med Agatha Christies berömda "Mordet på Orientexpressen", med Peter Ustinov som Hercule Poirot. Jag kan tänka mig att ett mord begicks i den kupé som vi sov i och att offret kissades ihjäl och att man glömde sanera sängen.

När vi väl kommit på plats i våra lilla kupé, äntrades grannkupén av en riktig pestfamilj. En högljudd fisande och rapandes pappa och en mamma som var lika klok som en uggla. En DÖD uggla! Jag FATTAR inte hur vissa människor tänker, eller rättare sagt INTE tänker?! Dessa avfall till folk, hade ingen som helst känsla för respekt och hänsyn. Pappan från helvetet lyckades tom fisa i sömnen, ackompanjerad av sina egna snarkningar. Inte nog med att de stal några timmars sömn i början av natten. Fanskapet till far, var dessutom morgonpigg och ansåg tydligen att han ägde rätten att väcka alla andra i vagnen, med sitt högljudda brölande om att han varit duktig och dukat upp frukost till sin familj.

Jag vaknade mitt i natten och trodde att jag befann mig på en toalett på en ubåt. En ubåt som hade hyrts ut till Hells Angels och nu hade de grisfest ombord.

Furuviksparken var i övrigt en väldigt trevlig plats att tillbringa tid med familjen i. Bortsett från alla de andra människorna såklart.

Hur kommer det sig att det i fem fall av sex alltid är det väldigt överviktiga människor som kommer dragandes med de här överdimensionerade chokladen som man kan vinna på lotteri?Jo, det beror på att de är knarkare! Chokladknarkare!

Hur fan kan föräldrar låta sina feta barn stå och göra av med alla sina pengar på dessa chokladlotteri? Omräknat i hur mycket pengar de lägger innan de vinner, hade det varit hälften så dyrt om de köpt samma mängd i affären!

Tänk om de haft kokaintombola eller haschroulette också!

Ögonen rullar ju runt i huvudet på desa stackars "små" barn när de kommer dragandes med sina jättechoklad i kärror som egentligen är till för väskor och badkläder etc. De sakerna får deras korkade föräldrar bära runt på, för chokladen ska åka 1:a klass! Hela vägen ner i magen på fettomonstrena!

Jag trodde att en flicka hade vunnit i ett falukorvslotteri också, men det visade sig vara hennes egna fingrar bara.

När jag satt och vilade mig på en bänk, funderade jag på hur det är när Kungafamiljen får besöka dessa ställen när det är stängt, för att undvika alla  sina undersåtar.

Då är det nog aporna som glor på kungafamiljen och säger; "Kolla den lilla utvecklingsstörda har vunnit en prinsesskrona och han med alla medaljerna verkar ha vunnit en fågelskrämma!"

Jag orkar inte gnälla över hur folk går klädda och ser ut i allmänhet, men det var mycket blek hy och många tatueringar som borde bli uppdrag för konsumentombudsmannen.

Nä, nu blir det trädgården resten av sommaren, eller så länge mitt jättekexchoklad räcker!!!!

RSS 2.0