Kedjereaktion!Hej igen!

Kunde inte hålla mig ifrån. Ni får ursäkta röran och ha tålamod.

Jag såg på sporten igår att en viss Contador hade cyklat förbi ledaren Schleck i Tour de France när Schlecks kedja gått av. OCH?

Schleck gnällde hela kvällen om att det finns en oskriven lag om att man väntar in någon som får haveri. VA?

I vilken annan sport gör man det? Inte fan slutar man spela i tennis när motståndaren slår sönder en sena?! Eller kan ni se Schumacher vänta in sina motståndare om de får punktering? Jävla trams! Det är lika för alla! Cykling är väl också en materialsport där det gäller att ha den bästa utrustningen?

BTW, är inte cykelsport och dess utövare lite...ja, hur ska jag uttrycka mig? TÖNTIGA!!!!!! Det finns ju enklare sätt att kastrera sig på än att mosa sina testiklar mot en stenhård sadel mil efter mil?

Är inte tävlingscyklister och jockeys rätt nära besläktade? De är liksom små, arga och lättretade hela tiden. Trots att de(cyklisterna) utsätter sig för enorma kraftmätningar, känns de liksom inte speciellt manliga ändå. Titta bara på ledartröjorna! Rosa och gula etc.! Machofärger??! Sen kan jag hålla med om att det är få som gråter så lite, när de åker i backen. Ibland har man sett cyklister åka omkull och glida femtio meter på asfalt och ändå kasta sig upp på cykeln och fortsätta med skrapsår stora som Öland på armar och ben. De tar bara fram sportdrycken och sköljer av. Fan, de är rätt macho ändå.

Men de jävla ettriga små jockeyserna gillar jag inte (som om jag hade någon erfarenhet av dem). Visst är de som små trädgårdstomtar? Känns lite kusliga. Man vill liksom fånga in dem i en säck och slänga dem överbord. Det vill säga om man befinner sig på en båt på sjön. Befinner man sig inte på en båt, vill man liksom fånga in dem i en säck och sen banka skiten ur dem med en spade. Det vill säga om man har en spade.Har man ingen spade, kan man lura in dem i en telefonkiosk och strypa dem med telefonsladden. Tyvärr har de flesta telefonkiosker inga väggar, så risken att bli upptäckt och jockeyn klarar sig, är stor.

Nä, man låter helt enkelt bli att spela på galopp och på så sätt utarmar man sporten och de jävlarna måste uppsöka Arbetsförmedlingen och söka jobb som bokstöd eller något annat passande.

Puh! Så skönt att vara tillbaks och få ut alla demoner man samlat på sig i sommar!

Hoppas ni haft en underbar sommar och att den fortsätter vara solig och varm.

Nu trappar jag nog upp lite, det här var ju kul.

Men rosa ledartröja? WTF??!!


Som här ser ut!Hej sommarbarn!

Är inne en kortis för att se om det kommit någon post och ser att jag glömde stänga fönstret. Som här ser ut!

Undrar om det är fåglar som tagit sig in och orsakat detta kaos? Gamla skämt som ligger över hela golvet och en del oskrivna som ramlat omkull och inte är roliga längre. Jag får nog försöka organisera detta och komma tillbaks när allt är i ordning igen. Nä, titta där! Ett skämt om Miljöpartiet som jag hade tänkt dra i början av september, som någon bara har trampat i. Helt förstört! Det kanske går att rädda med lite Cillit Bang.

Jaja, jag får ta på mig gummihandskarna och sätta igång innan ni är tillbaks från stranden, grillen, uteserveringen, eller var det nu är ni hänger i sommar?

See ya soon!

RSS 2.0