Sluta maska!Hej löst folk!

Tänk vad en liten reva i nylonstrumporna kan göra.

Jag såg en tjej promenera i samma riktning som jag körde min bil häromdagen. Hon var rätt okej klädd som helhet, men hade fått en rejäl reva i sina nylonstrumpor. Tänk så snabbt jag dömde ut henne som en slafsig och lite ofräsch tjej på grund av en liten stackars reva. Hon kanske bara hade haft oturen att fastna någonstans under dagen och ska nu bara hem och byta?

Till och med den mest fantastiska kvinna, som en 10:a på en tio-gradig skala, förlorar sin glans i samma sekund som det uppstår ett hål eller en reva i hennes nylonstrumpor. Hon svassar runt där på kontoret i sina långa ben och männen sitter där frustrerade och tittar under lugg, när hon sveper förbi. De följer hennes kropp med blicken och spåret efter hennes parfym med näsan. Deras hjärtan fladdrar och kinderna är så där rosenröda som de var när de var små pojkar och kastade snöboll på flickorna på skolgården. Plötsligt! -"AJ!" 10:an har fastnat med sina nylonstrumpor på en liten sticka som stack ut från en av de testosteronstinna kollegornas skrivbord och en massiv reva har gått upp. NEJ!!!!! 10:an har med ens förvandlats............

Vänta, jag måste bara ta mig en funderare här. Snart tillbaks.

Hmmmmmm..........

JO! Jag har nu funderat lite och det verkar som att tjejen, 10:an jag precis beskrev, fortfarande, trots hål i strumporna, är en 10:a. Hon är nästan en 11:a faktiskt. Märkligt det där.

Men låt oss ta ett annat exempel.

En 7:a på en tio-gradig skala, svassar runt på kontoret och det är rätt bra stämning. Alla gör vad de ska och dagen verkar rulla på som vanligt. DÅ! 7:an råkar gå emot en spik som sticker ut från en dörrkarm och ligger nu skrikande på kontorsmattan. Revan i nylonstrumpan är enorm och det har onekligen också gått hål på 7:ans lår. Nu plötsligt ter hon sig mer som en 5-6 på skalan och kollegorna rusar för att ringa 112, samtidigt som pölen av blod ökar i omkrets under 7:an. Ambulanspersonalen är snabbt på plats och eftersom att det försvunnit en hel del blod ur den fd. 7:an, har hennes ansikte blivit alldeles vitt och hennes läppar alldeles blå. Hon förtjänar nu inte mycket mer än en svag 3:a i betyg.

Det sista jag ser henne göra, när de rullar ut henne (max en 1-2:a nu), är att hon lyfter på huvudet lite, samtidigt som hon reser sitt högra, numera lila långfinger. Hon tittar rakt in i mina ögon och det ser ut som hon viskar något i stil med, "Fack lunch". Konstigt? Vad är fack lunch?

Några andra små detaljer som kan uppfattas som lite avtändande, tänkte jag nu lista. Dels de sk. klassikerna och sen de som kanske mer faller på det personliga planet. Smaken är ju som baken och är baken i detta fall hängig och något hårig, går den bort helt.

Nåväl, här är några klassiker:

-Slitet nagellack.
-Dålig andedräkt.
-Risigt hår med utväxt.
-Svettlukt.
-Hår under armarna.
-Hår på benen.
-Smutsiga kläder.

Följande lista består av drag som jag personligen inte gillar hos en tjej:

-Hejar på Hammarby.

Sen har vi ju en del detaljer som får folk att rygga tillbaks på andra människor. Dessa små "olyckor" som händer oss alla varje dag, men som kan ställa till det så mycket.

Som tex en stackars liten oskyldig snorbuse. Eller snorkråka som det kanske mer allmänt kallas. För exemplet skull, kan vi nu använda en man.

En man kan vara oklanderligt klädd från topp till tå. Nyfriserad, nystruken skjorta från Armani med Bulgarislips. Detta är insvept i en strikt moderiktig skräddarsydd kostym från Saville Row. Skorna är nyputsade och är av märket Johnston & Murphy. Naglarna är perfekta och han doftar av Prada Homme. Alla älskar honom! Han får allt han pekar på och röda mattan ligger framrullad. Plötsligt! Som en blixt från klar himmel, har en liten, liten snorbuse letat sig fram i främre delen av hans vänstra näsborre. Att det är hans vänstra näsborre, är en ren tillfällighet. Det råkade bara bli så. Det kråkade bli så!I samma sekund som hela världen blir vittne till denna lilla kråkas födelse, faller mannen, symboliskt, men dock handlöst ner på den hårda kalla marken och tycks förbli där i evigheten.

Det är inte mycket som krävs för att fälla den störste och vackraste.

En annan "olycka" som kan fälla den vackraste av människor, är när någonting man ätit eller druckit, fallit ner och lämnat en blöt liten fläck i skrevet på byxan. Man kan ju inte gå runt hela dagen och berätta för varje människa att det faktiskt är äpplejuice, utan man är helt enkelt från och med nu "Han/hon som kissade på sig".*

*Ej självupplevt, men kan säkert upplevas som det, när ni läser. NÄ! Jag HAR inte kissat på mig i vuxen ålder!!!

FACK LUNCH!!!!!

Oavsett hur märkliga vi människor är, tycker jag trots allt att följande ord är sanning.

It´s in the eyes of the beholder.

Må som ni förtjänar och snyt er ofta.

Kommentarer
Postat av: teddy

Prada Homme??? CREED. Och inte bandet!

2010-08-27 @ 07:37:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0