Paj på daj du!God måndag Hallonbåtar!

Slutspurt i valet och alla gör vad de kan för att få sin röst hörd. ALLA!

Det kastas enormt mycket paj där ute i landet nu. Ett enormt slöseri med mat!

Den ena kändisen efter den andre ska dra sitt strå till stacken. Nu senast igår ställde sig Stellan Skarsgård upp i Kungsträdgården och såg svår ut, men den rödgröna sörjan (?) som kuliss. Ni vet, så där svår som bara kulturarbetare kan se ut. Eller som bara de får se ut. För Gud nåde den icke kulturpersonlighet som försöker vara intellektuell och se svår ut och inte rösta rött!

Wille Crafoord har tydligen skrivit en sång för Moderaterna tillsammans med Mange Smith. Bad Moderaterna om detta själv? Svårt att tänka mig. Blev lite ledsen att Weeping Willows, även de spelade musik på Mona Sahlins nota. Ja, jag får väl svälja och förlåta senare...om de förlorar, vill säga.

Det fiskas enormt och det ena populistiska utspelet efter det andra kastas ut.

De två senaste större utspelen, står Socialdemokraterna för. Tomas "Vill så gärna vara kändis" Bodström kastar plötsligt in ett, "Oh, men vi kan väl vara värdar för fotbolls-EM 2020?" "Älskar ni mig då?

Sen i helgen vill Mona Sahlin att *massmördaren Stefan Holm mycket väl skulle kunna få en ministerpost om de rödgröna vinner. Haha!

Varför väljer hon en idrottsprofil som vi inte tycker om? Vem gillar Stefan Holm, förutom hans mamma och pappa? Han ser ju ut och pratar som en potentiell massmördare. En sån man ser i USA som springer runt på skolan och skjuter på allt som rör sig. "Nu jävlar, ska ni få igen!!!"

*En liten timid kille som sitter nere i föräldrarnas källare tills han är nitton, med världens längsta modelljärnväg och planerar sin hämnd. "Nä, men Stefan var världens goaste mest väluppfostrade lilla pojke", säger grannarna efter skolmassakern. "Han hjälpte oss med våra prisbelönta rosor, medan de andra busungarna lekte på lekplatsen."

Slötittade på partiledardebatten mellan Mona S och Fredrik R och kan bara konstatera i vanlig ordning att Mona borde hålla tillbaks med eyelinern och att Fredrik R blir mer och mer lik den tecknade hunden Droopey.När Mona Sahlin lägger på sina sju kilo make-up på morgonen, måste hon ju ha stödkrage. Sen när hon går ut ur badrummet liknar även hon en tecknad figur. Gissa vem? Inte lätt för hon är numera lika anonym som jag hoppas att Mona kommer att bli efter valet.


          Före                  Efter    

Dessa likheter till trots, hoppas jag att förnuftet vinner över "det var bättre förr".

De är lika stora kålsupare alla politiker, men inte kan vi väl låta människor som Mona Sahlin och Lars Ohly får bestämma över oss? Att vara ansiktena utåt i Europa och världen? Sminkade som osminkade? NEEEEEJ!!!

Vet inte varför, men jag tänker plötsligt på The Twillight Zone.

Lycka till alla i valrörelsen och låt bäste man/kvinna vinna! Det viktigaste är väl trots allt att vi inte får in Sverigedemokraterna på några stolar andra än de elektriska?

Tävling!
Gissa vad den numera nästan bortglömda Disneyfiguren heter och *vinn en storstrut!

*En enmansjury bestående av endast mig själv, kommer att välja ut det mest kreativa svaret och OM jag får jobb i höst, kommer denne/denna belönas med en Storstrut som kommer att skickas hem med Posten. Föredrar vinnaren ett presentkort från GB, så ska juryn fundera på detta en stund.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0